NEX 3N 開箱

舊個部相機 CMOS入左廛,問左好多人都話冇計冇得清,咁唯有買過部新機。雖然好多人都話 Nikon 1 好平好抵玩,不過上網見好多 forum 都負評佢,買唔落手,所以今次就託朋友係日本買左部 NEX 3N 番來,近來日元狂瀉真係平左唔少,不過只係得日文冇中英文。不過相機呢家野,估下估下就會識用傢啦!

相機真身

P1170101

買左部白色機,雖然黑色會型 D,不過自己習慣左用白色的野。相機應該唔會污糟掛!

P1170106 P1170105P1170103P1170104

為左部新相機,仲特登買張 Class 10 的 SD Card,比起平時用開的 Class 4 真係貴好多,又搵唔到 Class 6 買,所以局住貴啦!

P1170102

下個星期如果得閒有時間,一定出街影下相試下部機,順便學下日文!

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *